Post by nonvisymruiprob on Feb 9, 2022 17:27:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови неограничено све ▞▞▞
▞▞▞ 뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 2022 version ▞▞▞
Морам да платим да бих добио пуну верзију игре, можете ли то учинити бесплатно без тајмера
Волим пороро
PORORO World - AR Playground Grand public pove
Здраво људи, нисам преузео ову игру, али један од вас је тачан, али можда нисам добар у писању 🐱😇👑💰💲🐩🐈🗻🗽⏳⌛
Волео бих да задржим, али не хвала. Не могу оставити дете са лебдећим огласима
Толико лоше и страшно, губио сам време да испробам ову апликацију да се не учитава и стално је говорио да је Пороро стао, поново сам покренуо апликацију и још увек не ради, најгора апликација.
Није АР
Пороро Волим да играм пороро
Умм извињавам се ономе ко је ово направио, али не свиђа ми се јер једноставно не могу када почнеш игру, баш као што не могу да причам о томе извини ономе ко је ово направио😔😐
није добро
лепа игра за мог 2-годишњег нећака
Леп
Не знам да ли имате питања
Преузео сам за свог 4-годишњака. Игра је прожета огласима и куповинама. Морао бих буквално да седим са њим све време док игра како бих био сигуран да није преузео или купио нешто што ми нисмо желели да купимо. Да ли постоји опција да само купите све игре без огласа?
뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 معمولی rlrt
Најбоље игра икада
Онда
Үүүүүггшшүүүүүүүү8үүүжүжүжүүүүжүжжж8үжүжү4ү44үүүүүззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззз3дддддддддддддддддддддддддддпддддппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппдппппппппппппппддддддддддддппппдддддддддддддддддлльььььдддддлллллллллллллллдддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддппппппппппппппппппппппддппкккккккккккккккккккккк0зз99
волим твоје канале, мој омиљени лик је Едди, настави са добрим радом
Не могу да играм ову игру јер је онлајн Мрзим ову игру која ми се не свиђа
Нисам озбиљно сигуран у ову игру
Волим ове игре
Тако дивна игра
Ово су ПЛАЋАЊЕ
ВОВ ова пороро игра је НЕВЕРОВАТНА!!!!!!!!!!!!!!!!
Аахан
Замрзнуто је боље
Када изађем из апликације, и даље пушта звук.
Age of Z Origins:Tower Defense Strategi ufll
Не. Лоадинг. На време
Свиђају ми се игре😍😍
Шта дођавола ова игра није отворена
ово је веома добра игра
ВОЛИМ ОВУ АПЛИКАЦИЈУ! Зато што је корејска апликација
Само неко место је закључано
Гд
Мрзим ову игру јер морате платити новац.
Пороро Тои АР
뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 Опуштене bjz
Изађи ми, шоуј поново ПОРОРО Свет- добија твоју моћ волим те опет је добар ја опет имаш" и где ти преузимаш моју сану све бугет ти си цакегер преузимаш ме цтурет поново бележи где цруцк ремик2к!! ПОРОРО ВОРЛДД- -2даис агаин ме ховеиоу со муцх ме тодаиссс Заиста тако твој ремик2к! Иди!
Лове 😘💕 иоу т кбихкјоЈКНлкла а ипапа а ипапа неко време они раде тај нови Јуниор а ипапа малопре али је рођен у децембру
С број
Супер апликација коју сам икада видео ☺🤩🤩