Post by nonvisymruiprob on Feb 9, 2022 18:09:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib palju võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 2022 version ▞▞▞
Mul oli see mäng varem ja need näevad päris lahedad välja ning leidsin parema mängu nimega Rocket Royale, mis on allalaaditav
Nii loll seal tundlikkus on saavutamatu ja seda on raske kontrollida
Awp-režiim on parem mäng kui blokeerimisväli
See laeb nagu 2 tundi ja ei töötanud, kas saate seda parandada
Facebooki sisselogimisprobleem, öeldakse lihtsalt, et login sisse umbes 10 minutit...
Bron, miks on osa relvade hind 666 nagu TF, mis on hirmutav?
seal on häkkerid
Reklaamid ja ada
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 Акционе akb
Üks parimaid mänge, mida ma kunagi mänginud olen, kuid saan reklaamidega hakkama, kuid peale selle 10/10
Ok, nüüd ma tõesti vihkan seda mängu, ma ei soovita seda mängu, sest te ei saa häkkivaid inimesi keelata ja see on halb, sest kõigil mitmikmängudel peaks olema selline funktsioon, ma oleksin mänginud teist mängu kui see ja see juhtus minut tagasi samal ajal ma mängisin blockfield awp režiimis ja mõni mees hakkas lihtsalt häkkima, olles kiire ja see oli nii ebaõiglane, et ma ei soovita seda, ma vihkan seda.
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 Veiksmas xgby
See vajab uusi värskendusi, sest see mäng on mõnevõrra igav
See mäng on hea, aga mul on probleem, mul oli 200 kulda, siis ostsin kerambitnoa jaoks ümbrise, ilmselgelt mul ei olnud kerambit, aga mul on samad relvanahad ump.... See on ajaraiskamine
See on nii halb, et teine meeskond võib Spawn sind tappa ja sina kuded kohta, kuhu sa ei saa minna kuhu roblox on parem kui see
See mäng on prügikas, ma vihkan hullumeelseid tõrkeid, kutt oli surnud ja ikka tulistas ja tapa mind sinine aeg oli 85 tappa see läheb 75 tõrkega punane meeskond võitis ma vihkan seda mängu vana ei tsensori midagi prügi. Sa tegid blokpost thwts tulekahju halvasti andnud sulle selle
Lahe mäng, kuid lisage zombirežiim
1. Kudede telkimine. 2. Mürgised inimesed. 3. Sundreklaamid IGA vooru järel. (Ma voogedastasin mängu ja seal oli muusika. Võiks saada autoriõigustega kaitstud) 4. Sihtimine alla vaatamisväärsustele.Ainult snaipritele, mitte ühelegi teisele relvale. 5. Prügikasti täpsus, sest lasete TERVE MÄNGU läbi. Lõpuks ei saa te relvi vahetada, kui surete. Palun parandage ja ma võin teie mängu uuesti voogesitada.
Magari tamashia magram cota wedavs
3/10
Hotel Frenzy: Home Design Пригодницькі eiki
Ok värskendage seda mängu pls
Lahe, aga suht igav
Aitäh parandamast
See on hämmastav ja väga lahe
Hea, kuid mitte parem kui ohutsoon, palun laadige alla ohuala
See proovis seda mängu iphone 13-ga mängida, kuid seda ei logita sisse ega mängita
TEIE AWM IMEB JA MUUD PÜSLID LÄBEVAD LIIGA 90% KUULIDEST LÄBATA ISEGI SIHTKI ÕIGESTI ISEGI KUI SA LIHTSALT SEISED OMMMMMYYYY LORRRDDDD PARANDAGE UR VIGA HITBOX
Lahe mäng, kuid nüüd seda ei laadita, mis tähendab, et ma ei saa enam kunagi mängida
Parim mäng, mida olen kunagi mobiilis mänginud, sooviksin ainult reklaame
See mäng on väga tore. Hea graafika mulle meeldib 👍🏻
see on nõme (faktid) ja ma vihkan relvi, see imeb robloxi arsenali palju paremini (faktid)
Tehke see nii, et kogukond saaks mängu jaoks rohkem asju teha (nt kohandatud kaardid ja relvanahad, kõik kogukonna tehtud)
See mäng ajas mind raevu iga kord, kui seda mängisin, nüüd pean oma helitugevuse nupud noarežiimis uuesti parandama, see lihtsalt EI LOENU KUNAGI MINU HITTEID, kui te ei usu mind proovige seda ise, saate ühe hea ringi ja meeskonna surmamatšis ei soovita teie tapmist või tapmist.
See on lihtne ja mõned häkkerid ning kõige tüütum osa on see, kui matši lõpetad, lähed otse ADS-i, palun paranda see, ma olen juba kuid mänginud.
See mäng on täiesti igav Nagu, kuidas inimesed seda mängu naudivad? See on csgo rebimine, teate, et seda saab Steamis tasuta mängida, eks?
Mäng on hea, kuid seal pole palju inimesi mängida.
Halb mäng laadin selle alla alates selle ilmumisest, kuid täna.... see isegi ei käivitu, isegi minu võrguühendus on väga hea. Hindasin selle tõttu 1. Palun parandage see niipea kui võimalik, ma armastan seda mängu
Ma armastasin seda mängu enne kõiki reklaame, kuid pärast seda, kui te seda värskendasite... Omg, reklaamid on kohutavad iga kord, kui ma mängu lõpetan ja lähen tagasi oma fuajee reklaamide juurde, olenemata sellest, mida ma reklaame teen. Reklaamid panid mind lihtsalt oma lemmik Pixel stiilis Fps-mängust loobuma
Alustan just nende laadimiskuupäeva (1/2) ootan 1 tundi, ei alusta
Väga parim mäng selle BLOCKFIELD - 5v5 shooter.s, nii et ma annan tärnidele 5 väga parima, see pole hirmutav mäng selle parim mängija 5 vs mängija 5, et ma armastan seda mängu väga, selle kaardid, palun andke rohkem kaarte, palun 😘😘😘😘😘😘 😊😊😊😊😊😊😊😄😄😄😃😃😃😃😃😃😃😆😆😆😆😆😆😆😊😃😃😃😃😃😃😉😘😃😘😘😃😉😃😉😃😁😀😀😁😁😁😃😃😃 😃😉😃😘😘😊😍😋😘😘😊😘🥰😘🤩🤩🤩🤩🤩🥰☺🥰😚🤩🤩🥰😘😘😍😋😊😎😎😃😊😉😆😆😉😆😆😆😆😃😆🥰😎😋😘🥰 😃😍🥰😎😍😋🥰😋😊😎😃😆😃😉😊🥰😎😘😆😊🥰😎😃😎😘😘😋😃😋😃😎😘😃😆😊😎😊😎😃pls anna mulle kaardid
ma armastan seda mängu..mäng on hea ja ilus!! kuid vead ja reklaamid ei sobi kõigile, eemaldage sellest mängust reklaamid ja kõik vead 😭🙏
See ei lase mul seda mängida
Miks ma ei saa oma fb kontole sisse logida, ootan 2 tundi, et mängida ja ma ei saa ikka veel mängida pls parandage see ära ja ma nägin, et viga on parandatud aga ei ole
See mäng on nii halvim iga kord, kui ma seal mängin
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 Akcijske igre wehb
Ma oleksin andnud sellele alla 1, kui oleksin saanud. To ei ole silmade kõrgusel ja kuna selle esimene inimene ei näe oma pead (obvio) ja seda, et kannate turbanit, on selline asi ja kui takistus puudutab turbani, siis surete. Sa ei saa midagi teha ja see on mõttetu prügi, mis pole isegi mainimist väärt.
Arendaja kopeeris teise mängu, ta lihtsalt muutis tegelasi
See on ükskõik kelle mäng
See oli nii hiline, et ma tõesti ei saa seda mängu mängida plsssss....... Parandage krahh😭